Dronningens nytårstale
Til Dronningens nytårstale tilbyder vi en lille starter bestående af:
- Blinis med husets varmrøgede laks og dildmayo
- Røget andebryst og trøffelmayo
- Lufttørret skinke fra Svendborg gourmetgris med parmesan og tomat
Pris: 89,-
Forretter
Herefter kan du vælge mellem forskellige forretter:
Suppe:
- Bisque af jomfruhummer med skaldyr og urter
- Husets langtidshævede brød
Pris: 119,-
Tapas-tallerken:
- Koldrøget islandsk laks med frisk ost og fennikel
- Rimmet hellefisk med urtemayo og selleri
- Soyatun med wasabimayo og sesam
Pris: 129,-
Hovedretter
Af hovedret byder vi på:
- Mørbrad af dansk kalv
- Karljohan svampesauce
- Smørbagt grønt, gratineret kartoffel
- Syltede bolsjebeder og bær.
Pris: 259,-
Desserter
Vi tilbyder flere forskellige desserter som en del af vores mad til nytårsmenu, så du kan vælge lige netop den, der falder i din og de øvrige gæsters smag:
Hvid chokolade panna cotta med baileys og passionsfrugt.
Pris: 89,-
Posthusets nytårskage med nougat og abrikos.
Pris: 99,-
Kransekage og petit fours
Af kransekage og petit fours til når klokken slår 00, kan du vælge imellem:
Traditionelt kransekagekonfekt
Pris: 25,- pr. stk.
Sarah Bernhardt petit four
Kransekage med chokoladetrøffel
Pris: 30,- pr. stk.
Afhentning af vores nytårsmad
Ved afhentning af vores catering til nytår byder vi på et glas bobler og hjemmelavet kransekage.
Maden kan afhentes i tidsrummet fra kl. 12.30-16. Vi aftaler tidspunktet i forbindelse med bestilling.
Der medfølger vejledning til menuer ved afhentning.
Du kan frit vælge, hvor mange retter der ønskes.