Det gamle posthus​

Det Gamle Posthus ligger i Allinge, tæt på havnen, stranden og alle forretninger.
Åbent hele året.​

Et sted hvor der er plads til alle

Vi er et lokalt team, som arbejder med "den brede pensel", mad uden grænser, både fra det bornholmske & udenlandske køkken. Vi inddrager naturens goder og urter, hvor mange impulsive strøg præger måltidet.

Smilet og gode råvarer er I højsædet

Vi laver alt fra bunden - friske råvarer. Vi er med i Regional madkultur Bornholm og vi bruger en lang række bornholmske produkter.

"Gør hverdagen til en fest ... Bliv vores gæst!"​

Det Gamle Posthus er bygget helt tilbage i 1761, hvor korporal Povl Holm Jensen havde en gård med 2 længer. Det var faktisk bondegård helt frem til 1900, hvor enkefru Kristine Rønne lader den gamle 4 længede gård rive ned og opfører et grundmuret 9 fags forhus indrettet til beboelse med 2 butikker. 

Der blir åbnet en boghandel. 1905 bliver det så omdannet til Posthus med beboelse ved Carl Bruun Schou som er postmester.

Det var helt frem til starten af det 20 århundrede,hvor sparekniven satte ind hos postvæsenet og det blev solgt videre og blev et bolsjekogeri indtil vi overtog det 1/1 2006, hvor bolsjerne i det tilstødende lokale til restauranten fik et år mere indtil vi havde brug for mere plads og indrettede en ny cafe ved siden af restauranten. Vi serverede den første ret den 13 april 2006 , Så nu har vi cafe, restaurant.​​

Ring til os for:

  • Bordbestilling
  • Mad ud af huset
  • Selskaber
  • Fester​

Vi elsker vores gæster​ og den

fantastiske stemning

Firmainfo

Det Gamle Posthus ApS

CVR: 10077753

Adresse

Kirkegade 8
​37​70 Allinge

Kontakt os

​Telefon: 56 48 10 42

E-mail: johnnybo61@gmail.com

Se kontrolrapport