Catering til ethvert arrangement

Bestil mad ud af huset hos os

Skal du holde julefrokost, nytårsfest, fødselsdag eller bryllup? Uanset hvilken type arrangement eller festlig begivenhed du skal afholde, så står vi hos Restaurant Det Gamle Posthus i Allinge på Nordbornholm gerne for at levere maden.

Vi tilbyder catering til både private og erhvervsmæssige arrangementer på hele Bornholm, og vi leverer dermed også gerne maden til lige netop din fest.

Vi tilbereder al maden fra bunden af med friske råvarer

Uanset om du bestiller catering eller nyder maden i vores restaurant eller selskabslokaler, så kan du altid være sikker på, at al maden som vi serverer er blevet tilberedt fra bunden af med friske råvarer.

Vi er desuden med i Regional Madkultur Bornholm, og vi bruger derfor i høj grad bornholmske råvarer til vores mad. Når der er sæson for det, bruger vi blandt andet Hammershus lam og havfriske bornholmske rødspætter – både fordi de smager godt, men også fordi vi støtter hinanden og har et fokus på klimaet.​

Sammensæt en menu efter dine ønsker

Når vi skal levere diner transportabel til din fest eller dit arrangement, så har du mulighed for at sammensætte en menu helt efter dine ønsker. Vi kan tilberede mad til fest i alle prisklasser, og du skal bare kontakte os for at få en snak omkring ideer, muligheder og gode råd.

I forbindelse med vores catering kan vi også være behjælpelige med borddækning og blomster, hvis du ønsker dette.

Kontakt os og bestil catering til din fest

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at bestille catering til din fest og for at få beregnet en pris på den menu, der passer til dit arrangement samt dine ønsker. Har du brug for hjælp til at få sammensat menuen, hører vi også gerne fra dig, og det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores mad, service, priser eller lignende.

Vi tilbyder alt lige fra catering til folkemødet til en fødselsdagsmenu.

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Det Gamle Posthus ApS

Kirkegade 8, 3770 Allinge

Klik her for rutevejledning

CVR: 10077753

Se kontrolrapport

Kontaktoplysninger

Telefon: 56 48 10 42

E-mail: johnnybo61@gmail.com

Telefontider

Mandag og tirsdag 12.00 til 18.00

onsdag - søndag: 10.00 - 21.00