Selskabslokaler med plads til 600 personer

Afhold din fest i vores store lokaler

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en anden festlig begivenhed for et større selskab, og leder du efter selskabslokaler, der kan rumme alle gæsterne? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Restaurant Det Gamle Posthus har vi st Dermed er vores festlokaler også et oplagt valg til Bornholms Folkemøde.

Du finder vores selskabslokaler i Allinge på Nordbornholm, og vi afholder både store og små arrangementer for privatpersoner og erhvervskunder fra hele Bornholm.

Vi sammensætter en skræddersyet menu til dit arrangement

Vi har flere års erfaring med afholdelse af store og små selskaber i vores selskabslokaler, og vi har dermed også stor erfaring med at sammensætte menuer til festlige begivenheder. Vi kan for eksempel sammensætte en menu ud fra dine unikke ønsker og behov, men vi kommer også gerne med vores forslag til menuen, hvis du foretrækker det.​

Vi hjælper også gerne med borddækning og blomster

Hvis du har brug for hjælp til borddækning, blomster og lignende i vores selskabslokaler, så sørger vi også gerne for dette. Vi ønsker nemlig at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du vælger vores restaurant og lokaler til fest. Det gælder, uanset om du ønsker at leje vores selskabslokale til julefrokost, fødselsdagsfest, dåb eller noget helt fjerde.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning af selskabslokaler

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores selskabslokaler samt dine muligheder. Det gælder også, hvis vi sammen skal sammensætte en menu til dit arrangement, eller hvis du ønsker at få beregnet en billig pris på at afholde din fest hos os.

Vi har store festlokaler med plads til helt op mod 600 personer, og vi kan derfor danne rammerne for lige netop dit arrangement.​

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Det Gamle Posthus ApS

Kirkegade 8, 3770 Allinge

Klik her for rutevejledning

CVR: 10077753

Se kontrolrapport

Kontaktoplysninger

Telefon: 56 48 10 42

E-mail: johnnybo61@gmail.com

Telefontider

Mandag og tirsdag 12.00 til 18.00

onsdag - søndag: 10.00 - 21.00