Ring på telefon: 56 48 10 42       

Ferielukket 12-20 april

vi åbner igen for restaurant den 21 april kl 17.30

husk at man skal bestille bord for indeservering og negativ test

​Bornholmske råvarer

5 / 5 i anmeldelser​

Åbent hele året​

​Take-away og mad ud af huset til enhver anledning

Har du brug for take-away eller levering af mad ud af huset? Hos Det Gamle Posthus kan du også bestille take-away, hvis du ikke vil spise i restauranten. Vi tilbyder også på mad ud af huset til fester, møder og receptioner. Du finder os i Allinge på Nordbornholm, men vi betjener naturligvis hele Bornholm.

Mad ud af huset lavet fra bunde af friske råvarer​

De fleste holder af at spise i vores restaurant, men måske vil du hellere spise derhjemme, på arbejdet eller i ferieboligen. Derfor tilbyder vi take-away. Det er en let og billig måde at få lækker mad.

Vi tilbyder også mad ud af huset, hvor du kan vælge udbringning af mad. Det er en god løsning til større arrangementer lige fra familiefesten til folkemødet.

Uanset du vælger take-away eller mad ud af huset, kan du forvente friske råvarer i god kvalitet og en menu, som er lavet fra bunden.​ Vi er med i Regional Madkultur Bornholm, og derfor bruger vi gerne bornholmske råvarer.

Alt efter sæsonen tilbyder vi blandt andet Hammershuslam og havfriske bornholmske rødspætter. Det gør vi, fordi det smager godt. Samtidig er lokale produkter godt for både klimaet og lokallivet.

Få mere at vide om diner transportable og take-away​

Bestil mad ud af huset såsom diner transportable eller take-away. Du kan bestille i restauranten på Kirkegade 8 i Allinge, eller du kan ringe til os på telefon 56 48 10 42. Du kan også bare skrive til os på e-mail johnnybo61@gmail.com.​

Følg os på Facebook​

Klik dig ind i dag og hold dig opdateret

facebook-logo

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 227 anmeldelser på​ ​Facebook​

Tilmeld dig nyhedsbrev​et

Firmainfo

Det Gamle Posthus ApS

CVR: 10077753

Adresse

Kirkegade 8
​3770 Allinge

Kontaktinfo

Telefon: 56 48 10 42
E-mail: johnnybo61@gmail.com 

Se kontrolrapport

Smileyordning