Ring på telefon: 56 48 10 42

Tilmeld dig nyhedsbrevet h​er

ÅBNINGSTIDER

MANDAG LUKKET

TIRSDAG-TORSDAG FRA KL  17.30

FREDAG TIL SØNDAG FRA KL 12.00

HVER ONSDAG OG TORSDAG

WIENERSCHNITZEL AF DANSK KALVE INDERLÅR

POMMESSAUTE,ÆRTER,PEBBEROD,CAPERS,CITRON,ANJOSER OG SKYSAUCE

EN GO PRIS 169,- BORDBESTILLING ANBEFALES

56481042

​Take-away og mad ud af huset til enhver anledning

Har du brug for take-away eller levering af mad ud af huset? Hos Det Gamle Posthus kan du også bestille take-away, hvis du ikke vil spise i restauranten. Vi tilbyder også på mad ud af huset til fester, møder og receptioner. Du finder os i Allinge på Nordbornholm, men vi betjener naturligvis hele Bornholm.

Mad ud af huset lavet fra bunde af friske råvarer​

De fleste holder af at spise i vores restaurant, men måske vil du hellere spise derhjemme, på arbejdet eller i ferieboligen. Derfor tilbyder vi take-away. Det er en let og billig måde at få lækker mad.

Vi tilbyder også mad ud af huset, hvor du kan vælge udbringning af mad. Det er en god løsning til større arrangementer lige fra familiefesten til folkemødet.

Uanset du vælger take-away eller mad ud af huset, kan du forvente friske råvarer i god kvalitet og en menu, som er lavet fra bunden.​ Vi er med i Regional Madkultur Bornholm, og derfor bruger vi gerne bornholmske råvarer.

Alt efter sæsonen tilbyder vi blandt andet Hammershuslam og havfriske bornholmske rødspætter. Det gør vi, fordi det smager godt. Samtidig er lokale produkter godt for både klimaet og lokallivet.

Få mere at vide om diner transportable og take-away​

Bestil mad ud af huset såsom diner transportable eller take-away. Du kan bestille i restauranten på Kirkegade 8 i Allinge, eller du kan ringe til os på telefon 56 48 10 42. Du kan også bare skrive til os på e-mail johnnybo61@gmail.com.​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 210 anmeldelser på​ Facebook

​Tilmeld dig nyhedsbrevet

Firmainfo

Det Gamle Posthus ApS

CVR: 10077753

Adresse

Kirkegade 8
​3770 Allinge

Kontaktinfo

Telefon: 56 48 10 42
E-mail: johnnybo61@gmail.com 

Se kontrolrapport

Smileyordning

Det Gamle Posthus ApS
Kirkegade 8
​3770 Allinge