Festlokale til enhver anledning

Hos Det Gamle Posthus tilbyder vi udlejning af festlokale, dog er det ikke det eneste vi tilbyder. Vi laver tingene fra bunden - ganske enkelt. Altid friske råvarer! Vi hjælper også gerne med at opfylde dine ønsker til en god fest i alle prisklasser, for eksempel en lækker buffet ud af huset. Vi holder til i Allinge på Nordbornholm men vores service ydes selvfølgelig på hele Bornholm.

Begge forslag dækker borddækning og blomster. Vi kan altid tale om, hvad I skal have på buffet. Vi er med i Regional madkultur Bornholm og vi bruger en lang række bornholmske produkter.​

Vi dækker dine behov ved udlejning af festlokale

Vi hjælper dig med at skræddersy dit arrangement med dine ønsker og behov. Din fest kunne for eksempel være sammensat således:

  • VELKOMST
  • MENU
  • FLASKE ØL OG SODAVAND
  • HUSETS FEST RØD- OG HVIDVIN
  • KAFFE
  • 1 AVEC

​Du kan afregne pr. enhed eller lave en samlet pris på dit arrangement. Der er mange muligheder og vi tilbyder selvfølgelig også, at stå for en all inklusiv fest menu.

Vi vil rigtig gerne skille os ud fra andre selskabslokaler og festlokaler og der afholder vi altid et personligt møde for at afstemme dine ønsker og behov så din fest, konfirmation eller dit bryllup lever op til dine forventninger. 

Kontakt os for et godt tilbud og hør mere om vores selskabslokaler

Har du brug for flere informationer om mulighederne eller priser på mad til din næste fest eller udlejning af festlokale, så kontakt Det Gamle Posthus på telefon 56 48 10 42​ eller skrive en e-mail til os på johnnybo61@gmail.com.

Vi er sikre på at vi kan finde en god pris det matcher dit behov.

Vi skaber rammerne for​

En fantastisk fest​

Firmainfo

Det Gamle Posthus ApS

CVR: 10077753

Adresse

Kirkegade 8
​37​70 Allinge

Kontakt os

​Telefon: 56 48 10 42

E-mail: johnnybo61@gmail.com

Se kontrolrapport